Nieuws

Op vakantie in La Chine op Bocadero

In restaurant La Chine in Bocadero op de Waagnatie is uitbater Szelan Man gewoon op vakantie.
Althans, zo voelt het daar op de wandeldijk van Antwerpen. “Het is hier zoals aan zee.” “De mensen van Waagnatie en Bocadero hadden hier nog nooit een Oosters getint restaurant. Na lang overpeinzen, hebben we toegehapt, maar onze zaken op Zurenborg blijven wel open.”
30/07/2016

IN BEELD. Spaans festival Feria Andaluza in Waagnatie

De 13de editie van Feria Andaluza vond zondag plaats op Bocadero, Waagnatie. Het gratis Spaans festival laat je proeven van Spaanse lekkernijen en je laat genieten van Spaanse muziek en dans. Feria Andaluza 2016 is een initiatief van de Antwerpse Vzw Peña Al Andalus dat haar Spaans huis heeft in de Vorstermanstraat in Antwerpen.
03/07/2016

Tweede editie van gin-festival strijkt zaterdag neer in Bocadero

De gin-hype is nog altijd niet gaan liggen. Zaterdag vindt in strandbar Bocadero de tweede Antwerpse editie van de World Gin Day plaats. Net als vorig jaar – in Park Spoor Noord – verwachten de organisatoren een gezellige drukte.
09/06/2016

Sepideh serveert kaviaar op strand Bocadero

Bocadero, het grootste stadsstrand van Antwerpen, heeft er deze achtste editie een nieuwe pop-up bijgekregen
25/05/2016

Zomertip: Bocadero: het strand aan de Schelde

Een luxueus reisje naar het zuiden van Frankrijk mag dan wel zalig zijn, helaas kan onze portefeuille dat niet aan.
Maar we treuren niet: het strand van Saint-Tropez ligt deze zomer gewoon aan de Schelde!
20/05/2016

Bocadero: stadsstrand met culinaire verwennerij in Antwerpen

Antwerpen Proeft is nog maar net afgelopen of Antwerpen maakt zich op voor een nieuw - langdurig - (culinair) zomerevenement: Bocadero, het gratis stadsstrand en dé culinaire zomerhotspot van Antwerpen.
11/05/2016

Nationale en internationale sterrenchefs tekenen present op tiende Antwerpen Proeft

In en rond de Waagnatie op het Antwerpse Eilandje vindt van donderdag 5 tot en met zondag 8 mei de tiende editie van Antwerpen Proeft plaats. Het culinair festival pakt dit jaar uit met de komst van topchefs van eigen bodem, onder wie Wout Bru, Wim Ballieu, Roger Van Damme, Jeroen Meus, Sergio Herman en Piet Huysentruyt.
18/04/2016

Sepi’s bar Divin op Bocadero

ANTWERPEN - Bocadero, het zomerse flaneerstrand voor de Scheldebocht, trekt resoluut de kaart van de restaurants. Dat worden er dit jaar liefst vier met tussen hen in Summer Divin van Sepideh Sedaghatnia, sommelier en jurylid van Mijn Pop-uprestaurant.
14/04/2016

Belgian Tube Days

Grootste YouTube-sterren komen samen in Bocadero
15/02/2016

Restaurant B23 opent in zomer ook op Bocadero

ANTWERPEN / EKEREN - In restaurant B23 op de Brouwersvliet brandt de ambitie nadat Michelin er een Bib Gourmand heeft achtergelaten. De keuken van chef Kevin De Backer kan u straks ook proeven op Antwerpen Proeft en op Bocadero Summerbar.
06/02/2016