Ook deze zomer bruist Bocadero van de activiteiten!
Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke uitdaging of een ritmische avond vol dans, wij hebben voor ieder wat wils.
Ontdek hieronder onze spannende zomeractiviteiten voor juli en augustus.


battle kartBattleKart in Hal 2 van de Waagnatie


Ben je klaar voor een unieke en adrenaline-pompende ervaring? BattleKart neemt je mee naar een futuristische wereld waar karting en videospellen samenkomen. In Hal 2 van de Waagnatie kan je met vrienden en familie racen en strijden in verschillende interactieve parcours. Elke race zit vol verrassingen, waardoor geen enkel ritje hetzelfde is. Bereid je voor op een sensationele rit die je nog lang zal bijblijven. Mis deze kans niet om de ultieme BattleKart ervaring te beleven!

Meer info
SalsaSalsa Bocadero met DJ Pepe 


Laat je meevoeren door de zwoele ritmes van salsa en beleef een exotische avond vol muziek en dans. Elke dinsdag van de zomervakantie organiseert DJ Pepe Salsa Bocadero, een evenement waar zowel beginners als ervaren dansers hun hart kunnen ophalen. DJ Pepe brengt de beste salsa beats, terwijl je geniet van de unieke sfeer aan de Schelde. Voel de passie en energie van de dansvloer en ontmoet nieuwe mensen in een ontspannen en feestelijke omgeving. Vergeet je dansschoenen niet en kom genieten van een onvergetelijke salsa-avond!

Meer info
Antwerpen danst 

Antwerpen danstVoel de magie van de zomeravonden in Antwerpen met "Antwerpen Danst". Dit evenement brengt dansliefhebbers samen op iconische locaties in de stad voor een avond vol muziek, beweging en plezier. Met een gevarieerd programma en een ongedwongen sfeer, nodigt Antwerpen Danst iedereen uit om mee te doen, ongeacht je dansniveau. Sluit je aan bij de dansgemeenschap en ervaar de levendigheid van Antwerpen op een geheel nieuwe manier. Of je nu een fervent danser bent of gewoon wilt genieten van de muzikale ambiance, "Antwerpen Danst" belooft een onvergetelijke zomerervaring te worden.

Meer info