Flaneren langs de Schelde

Wat ooit begon met een kleine beachbar aan de Waagnatie, is tien jaar later uitgegroeid tot de Coolste Hotspot van Antwerpen!

Bij Bocadero kan je op het zandstrand zonnen met een ijsje, culinair genieten bij één van de vier restaurants of smullen van kleine of grote snacks uit één van de take-outrestaurants

’s Avonds wordt Bocadero een cosy beachclub met overdekte lounge waar je al nippend van je cocktail kan wegdromen bij de zonsondergang op de Schelde...Plan Bocadero 2020
Er valt hier heel de zomer van alles te beleven zoals festivals, markten en dansavonden. Elke dinsdagavond wordt er salsa gedanst onder het toeziend oog van Dj Pepe, de overige resident dj's Dave Lambert, Steve Montoya en Christian 82 zorgen voor de sfeer op donderdag-,vrijdag- en zaterdagavond.

Ook kunnen bedrijven of particulieren Bocadero deels of geheel afhuren. Het grote privéterras en indoor beachgedeelte zijn unieke locaties om er personeelsfeesten, recepties of verjaardagen te organiseren.

Van 15 mei tot en met 30 augustus kan je hier dagelijks terecht vanaf 12u om je even in Saint-Tropez te wanen. De toegang is volledig gratis en parking is er voldoende in de buurt.

Je kan ons steeds contacteren voor verdere informatie.

Volg ons op FacebookInstagram en Twitter om up to date te blijven!