De zomer is al even in het land, de corona maatregelen zijn versoepeld, en iedereen kijkt uit naar een nieuw seizoen Bocadero!

Aangezien deze zomer niets nog hetzelfde is, presenteren wij Bocadero-Terras : een setting die volledig aangepast is aan het ‘nieuwe normaal’.

Dit betekent geen strand van 675m2, geen zwoele salsa-dansavonden, geen nachtelijk beats, geen tangolessen, geen kleine gezellige restaurantjes, maar wel :  

Het Grootste Terras van Antwerpen

plan bocadero terras Maar liefst 1500m2 terrasvloer, waarvan de helft overdekt, waar je op een stijlvolle en comfortabele manier kan genieten van een drankje en een hapje, met zicht op de prachtige zonsondergang aan de bocht van de Schelde.

Voor lunch en diner nodigen we je graag uit in onze Bocadero Bistro : S29 serveert u en uw gezelschap een verrassend volledige kaart op het verhoogde bistro-terras van 300m2, waarvan 190m2 overdekt.

De Event-Zone staat klaar om jou en je gezelschap een corona-proof happening op maat aan te bieden, inclusief 'Goed weer / Slecht weer garantie’.

En voor wie het net iets meer mag zijn : Durf jij de uitdaging aan voor een Bungee Jump deze zomer?  (Meer info binnenkort)

Bocadero-Terras” brengt deze zomer een volledig programma aan de Waagnatie, naast de Schelde, op wandelafstand van het oude stadscentrum.

Van 9 juli tot en met 30 september kan je hier dagelijks terecht vanaf 12u00.  De toegang is gratis en er is voldoende parking in de buurt.

Volg ons op FacebookInstagram en Twitter en blijf up to date!